Het beste kogelboekje is het type dat het beste bij u past

Het beste kogelboekje is het type dat het beste bij u past

De beste bullet-tijdschriften hebben een rasterformaat, waarmee u uw pagina-indelingen gemakkelijk kunt aanpassen zonder veel moeite. Anderen houden van gedrukte pagina’s of bekleed pagina’s met gebonden journaling. Wanneer u het beste kogeljournaal wilt kiezen, is het echter belangrijk om na te denken over het soort bindende, dekking en journaling (omdat dit een rol speelt in het soort pennen / markeringen dat u zult gebruiken) en de grootte van de pagina’s die u kunt gebruiken) Als u meer pagina’s wilt dan op de gebonden journalingspagina, of als u gekleurde pagina’s gebruikt, moet u extra geld uitgeven of een paar functies op uw dagboek uitsluiten.

Een paar van de beste bullet-tijdschriften die ik heb gezien, zijn de zwarte en roze versies. Deze hebben de knipselvormige pagina’s in roze en zwart, en je kunt op welke manier dan ook in ze schrijven. Ze hebben een eenvoudige maar mooie uitstraling en de gebruikte binderij ziet er professioneel uit. Er is ook de Spyder Black-versie, die vergelijkbare styling heeft op het roze. Het gebruikt papier van hoge kwaliteit met fijne binding en wordt geleverd in sets van vier.

Als u de voorkeur geeft aan gekleurde pagina’s, maar de zwarte of roze versies niet kunt betalen, is er ook de blauwe versie.

Een derde optie bij het kiezen van de beste bullet-tijdschriften is om er een te kopen met een rasterdindeling. Deze zijn ontworpen voor mensen die meer dan één pagina tegelijk willen. Ze maken een geweldige aanvulling op een huiskantoor omdat ze ruimte besparen en gemakkelijk jezelf maken als je een beginner bent. Je kunt ze binden als normale bullet-tijdschriften, bind ze gewoon samen met een raster, of je kunt een groter raster gebruiken en in slechts één kolom schrijven. Hoe dan ook, en ze maken een geweldige aanvulling op een thuiskantoor of laptop.

De definitieve optie is het traditionele hardgebonden dagboek dat wordt verkocht met een traditioneel leer- of suèdecover. Hoewel deze behoorlijk handig kunnen zijn, geven veel de voorkeur aan het zachte dekkingsjournaal omdat het meer ruimte biedt voor het schrijven en die mooie klittenbandsluiting die zo handig is. Veel mensen geven ook de voorkeur aan de extra kamer die overblijft op de bovenkant van het tijdschrift dat een perfecte plek biedt om een pen of potlood te plaatsen.

Naar mijn mening zijn de drie beste soorten kogeljournalen de traditionele, rasterdot en zachte dekkingsontwerpen. Er is ook de toegevoegde bonus van de vele zakken en compartimenten die deze tijdschriften bieden. Als je net als de meeste mensen bent, heb je misschien niet genoeg ruimte voor al je tijdschriften, dus de extra pagina’s van zakken zullen helpen. Maar als je het allemaal vult, ga je iets weg dat waardevolle informatie zou kunnen zijn. Het traditionele tijdschrift wordt geleverd met alleen de blote essentials-pagina’s voor de journaalboekingen, plus een paar pagina’s voor aantekeningen en herinneringen, een lijst met uw favoriete boeken en een paar pagina’s voor diverse gedachten en notities.

Het roostertype heeft een zak voor elke daagse vermeldingen, samen met een sectie voor notities en herinneringen en verschillende pagina’s voor journaalberichten. Dit zorgt voor eenvoudiger organisatie dan het traditionele bulletjournaal. Last but not least is het ontwerp van de pen lus. Met dit ontwerp kan de gebruiker het tijdschrift sluiten in een eenvoudige pennenlus en gemakkelijk toegang krijgen tot de inhoud wanneer u dat nodig hebt.

Meer informatie lees je hieronder My Lovely Notebook