Tips bij het bouwen van een platformbed


Tips bij het bouwen van een platformbed

Een boxspring is gemaakt van een metalen of houten frame dat is omhuld met stof of gaas. Het frame heeft stalen buizen die in een doospatroon of rasteropstelling zijn gerangschikt. Deze buizen zijn zo gerangschikt dat ze de matras en zijn slapers gemakkelijk ondersteunen.

boxspring

Een van de belangrijkste dingen die je in je slaapkamer moet hebben, is een boxspring. Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden bij het zoeken naar een Boxsprings Matrassen Beddengoed | Las-lunas Nederland. Eerst moet u de hoogte van uw matras meten, zodat u de juiste maat kunt krijgen. Boxsprings moeten minstens twintig centimeter hoog zijn; hoger dan dat kan ongemak veroorzaken voor zowel u als uw matras. Er zijn twee soorten boxsprings, low-profile en high-profile.

Frame met laag profiel: dit soort boxspring is samengesteld uit horizontale rails met drie niveaus en een bovenplaat van 2,5 cm dik. Naarmate u het niveau van de matras op het platformbed verhoogt, zal het gewicht op de boxspring afnemen en zal deze uiteindelijk zowel uw matras als het volledige lichaamsgewicht van een persoon kunnen dragen, afhankelijk van de lengte. High-profile frame: Aan de andere kant is een high-profile frame gemaakt van drie niveaus van rails en een frame dat het hele gewicht van je lichaam ondersteunt.

Site bezoeken voor meer info: https://www.las-lunas.nl/