WordPress gebruiken om een evenement te organiseren

Evenementregel: Evenementlocatie: Van: Aan: Evenementtitel: Evenement Datum / tijd: ENDPARAM

Event Line is een lijst met steden en provincies waar een bepaald evenement (de Evenementlocatie) gepland staat. De evenementenlijn wordt maandelijks bijgewerkt. Het wordt gegenereerd door contact op te nemen met de juiste plaatsen die zijn overeengekomen om een evenement te organiseren op basis van hun algemene voorwaarden. De Event Line bevat plaatsen in alle vijftig staten, alle federale hoofdsteden, militaire bases en gedenktekens. Event Line is geen lijst met steden en provincies, maar een uitnodiging om deel te nemen.

De meeste evenementenlocaties hebben een sectie ‘Onderwerpen’ waar de namen van steden en staten in volgorde van prioriteit worden ingevoerd. Gasten kunnen vervolgens kiezen uit de lijst met evenementen. In de kolom Locatie wordt de evenementlocatie ingevuld, eventueel met de stad. Uit de lijst kunnen gasten kiezen uit de locaties die het beste bij hun behoeften passen op basis van datum en tijd.

De meeste evenementenplanners bieden locaties die voldoen aan de behoeften van klanten in het hele land. Ze zetten meestal vergaderruimtes, hotelkamers, conferentiecentra en feestzalen op een evenementenlocatie. Deze vergader- en conferentieruimtes kunnen als arrangement of individueel worden gereserveerd. Als een hotel of locatie niet beschikbaar is, reserveren evenementenplanners soms ruimte bij andere faciliteiten, zoals een restaurant.

Event Line is een WordPress-plug-in die automatisch evenementlocaties toevoegt aan of aftrekt van een lijst. Men kan een lijst met evenementlocaties invoeren op de ‘Toevoegen’-pagina van de plug-in. Een nieuwe optie ‘Van adres’ is ook beschikbaar in de plug-in. Zodra een locatie is toegevoegd, wordt er op een snelkoppelingsknop in de rechterbovenhoek van het scherm geklikt om een kaart van de evenementlocatie weer te geven.

Om een gedetailleerd overzicht van een bepaalde evenementlocatie te zien, klikt u op de link ‘Locatie-info ophalen’. Er wordt een kaart weergegeven met de volgende informatie: straatadres, postcode, staat, provincie en of de locatie een hotel of een openbare plaats is. Klik op elke locatie om er meer informatie over te krijgen. Als een locatie een bekende is, verschijnt er een zoekvak waarin de gebruiker de naam kan specificeren van de persoon die het meest bekend is over de locatie van het evenement. Er wordt ook een lijst weergegeven met evenementenlocaties die op loopafstand of rijafstand van de locatie liggen.

Een van de belangrijkste redenen waarom gebruikers aarzelen om WordPress te gebruiken om hun evenementen te hosten, is omdat ze vrezen dat het gebrek aan expertise in deze applicatie tot rampzalige resultaten kan leiden. Dit is niet waar; er zijn tal van manieren om de look en feel van de website aan te passen. Een van de handigste manieren om WordPress te gebruiken om een webconferentie te hosten, is door een Sidebar-plug-in te gebruiken. Een zijbalk is een zijbalkwidget die de URL van de host, de duur van de conferentie en een reeks aanvullende inhoud zoals afbeeldingen, links, knoppen, enz. Weergeeft.

Een ‘Permalink’ is ook een handige manier om aan te passen hoe de hele website eruitziet. Standaard worden alle gepubliceerde berichten opgenomen in de Permalink en met de optie ‘Alle klikken’ op de pagina ‘Instellingen’ van het WordPress admin-paneel kan de bezoeker aangeven welke berichten in de zijbalk moeten worden vermeld. Verder is er een optie ‘Alles verwijderen’ op de pagina Instellingen waarmee de gebruiker alle bestaande links volledig uit de zijbalk kan verwijderen. Als je ervoor kiest om een Sidebar-plug-in te gebruiken, zoals de Google Sidebar of de WP EasyList, dan wordt de ‘permalink’ opgenomen in de titel van je bericht en onder de body van de tekst weergegeven. De instellingenpagina van de zijbalk bevindt zich in het linkernavigatievenster van het admin-paneel en wordt gebruikt om een aantal verschillende informatie weer te geven, zoals de optie ‘Stijl’, de optie ‘Altijd weergeven’, de optie ‘Titel altijd weergeven’, en de optie Zijbalk-URL.

loading
×